Mission

Vores fornemmeste opgave er at inspirere til nye og individuelle løsninger i dit hjem. At turde lige lidt mere end du måske var indstillet på.

At åbne øjnene for de utallige muligheder der ligger i at vælge materialer og sammensætte farver som passer til husets øvrige indretning og materialevalg.

At lade sig inspirere, ikke bare af vores udstilling, men også af hvad andre har gjort er jo en fantastisk process i sig selv henimod netop den løsning du har lyst til i dit badeværelse, køkken og husets øvrige rum.
En løsning som du skal nyde i mange år - og så gør det jo ikke noget at naboen, familie, venner og bekendte også bifalder dit valg.

Det er ofte detaljen der tæller og giver et "sidste pift". Den kan være diskret, markant eller dominerende. Men den viser du har lagt kræfter i og tænkt over løsningen.

Tænk på dine oplevelser og rejser og de mange spændende bygværker som verdenen byder på. Ikke alt kan porteres til vort land og vores byggekultur - men mange løsninger går også an til vore huse på de kolde breddegrader.