Indretning og farve

Netop kombinationen af ovenstående er dét der giver det samlede indtryk - helheden så at sige, og er vel egentlig også den sværeste opgave når du bygger nyt, bygger om eller restaurerer.

Selv om tingene måske tages ud hver for sig, er det først når man begynder at se helheden at løsningen tager form og materialiseres.

Vi har gjort overordentligt meget ud af, især i vores udstilling at give dig fornemmelse af helhedsløsninger, hvor du får mulighed for at se forskellige materialer og farver spille sammen, ofte kombineret med en elegant detalje, hvad enten det er en mosaik, en bort, strandsten eller lignende.
Her kan "trækkes fra " og "lægges til" skiftes ud og skiftes ind, og tænkes videre ind i dit eget boligunivers, for at se om løsningen eller noget af den passer ind i dén helhed du gerne vil opnå.

Udover at inspirere er vores fornemmeste opgave at rådgive og vise dig muligheder som du måske ikke havde tænkt på, da du gik igang.
Finde de nyeste, mest spændende og også nogle gange utraditionelle løsninger, som giver dig lige præcis din nddividuelle løsning.

Så tag en tegning, en skitse, et rids eller måske lidt farveprøver med (bordplade o.l), så hjælper vi dig på vej og kommer med forslag til valg af materialer og farver.