Handels og lev. betingselser

Priser

Vore priser er som udgangspunkt altid angivet inklusiv moms.

Vi har valgt at holde vore priser på et rimeligt og meget konkurrencedygtigt prisniveau. Dette er muligt da vi ikke har fordyrende mellemled mellem dig og vore producenter. Vi hjemtager selv de fleste af vore produkter.


Prøver

Hos CERAMICAS kan du altid bede om at få en prøve med hjem, så du kan se flisen i dit eget rum, holde den op mod det øvrige inventar og se lyset der er i dit hjem.

Vi er naturligvis behjælpelige med råd, med- og modspil i den process det nu engang er når tingene skal sammensættes og gå op i en højere enhed.

Sluttelig er det dig der skal være tilfreds.

 

Rådgivning

Hos os kan du altid få en en yderst kompetent rådgivning omkring valg og materialer. Vi laver gerne forslag til indretning, naturligvis først og fremmest omkring vore egne produkter, men vi hjælper også med at få tingene til at passe i en større sammenhæng. 

Rådgivning og sparring (vi kalder det selv: service) er en indbygget del af det du køber hos os.

Service er ikke bare forud for dit valg, men også i forbindelse med lægningen/opsætningen og ikke mindst vedligehold og forebyggelse der skal sikre og bevare dit smukke gulv, dine fliser o.a. i mange år frem i tiden. Og gøre det til en fornøjelse at nyde dem, og bruge dem til hverdag.

 

Leveringstider

De fleste af vore produkter tager vi direkte hjem fra udvalgte leverandører, fortrinsvis fra Castellon i Spanien, som er et de største områder indenfor porcelæns - keramik - og naturstensindustri i verden.

Og vores sædvanlige leveringstid på standardvarer vil være 14 dage fra ordre er afgivet til vi har varen hos os. 

For specielle varer, som håndlavede vaske, mosaikker m.m. kan der forekomme længere leveringstider. Det vil vi altid gøre opmærksom på ved bestilling og udvælgelse.

Vi ligger altid på lager med et pænt sortiment af vore standardvarer samt varer som har en høj salgsfrekvens. Derfor vil vi altid være istand til at finde en løsning på det du skal bruge nu og her. 

At vælge fliser og klinker til boligen er et valg som skal holde i mange år. Derfor kan vi kun opfordre til at komme i god tid forinden. Tag dine tegninger og idéer med, så hjælper vi dig på vej i processen. Ofte er vi i stand til at sætte prikken over i´et og tilføje et individuelt præg til netop din løsning.

Som udgansgpunkt er vore priser beregnet på at du selv afhenter hos os, eller at vi sender med fragtmand og fakturerer herfor. Naturligvis kan vi særskilt aftale udbringning og aflevering.

 

Afregning

Vi fakturer i forbindelse med levering af varerne. Ved større ordrer sender vi ordrebekræftelse med oplysninger om pris, levering m.m., til godkendelse.

Betaling kan foregå hos os i butikken, eller via home-banking, posthus o.l.

 

Returvarer

Vi forsøger altid at beregne det korrekte antal m2, stk. o.s.v. med skyldig hensyntagen til "spild" samt en lille smule i overskud, til evt. senere brug. Vi véd af erfaring at det er et stort irritationsmoment hvis der mangler 1 eller 2 m2, og at der går yderligere 14 dage inden de er fremme.

På "standardvarer" tager vi gerne imod "hele, ubrudte" kasser (ikke brudte kasser). Og vi oplyser fra start om der kan returneres eller varen er en speciel "bestillingsvare" som vi ikke vil kunne videresælge igen.